طرز پخت سوپ رشته

طرز پخت سوپ رشته

طرز پخت سوپ رشته

طرز پخت سوپ رشته به عنوان یک غذایی که علاوه بر خواص فوق العاده ای که این غذا دارد
به عنوان یک قسمت از درمان برخی از بیماری ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود.
سوپ می تواند به عنوان یک پیش غذا سرو شود و حتی به عنوان یک غذای کامل نیز کاربرد دارد.

مواد لازم:
آب: ۵ لیوان
عصاره مرغ یا آب مرغ: یک بسته
هویج: ۲ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
ذرت: نصف لیوان
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
رشته سوپی: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جعفری :به مقدار لازم

طرز تهیه:

یک قابلمه شش نفره بر می‌ داریم و درون آن ۵ لیوان آب میریزیم
سپس آب مرغ ایا عصاره های مرغ را اضافه می کنیم.
وقتی که اضافه کردیم می گذاریم تا جوش بیاید بعد از آن سیب زمینی ها را نگینی خرد می کنیم
و با هویج در آب مرغ در حال جوشیدن میریزیم، کمی به آن فرصت می دهیم
تا هویج و سیب زمینی نرم شوند سپس ذرت از قبل پخته و رشته سوپی و رب گوجه، نمک و فلفل را به سوپ اضافه می کنیم
و می گذاریم تا سوپ جا بیفتد.
پس از این که سوپ جا افتاد جعفری های خرد شده را اضافه می کنیم
و ده دقیقه دیگر به آن فرصت می دهیم و قابلمه سوپ را از روی حرارت بر می داریم.

سوپ را در ظرف مناسب می کشیم و به همراه آبلیمو سرو می کنیم.
در صورت تمایل و سلیقه می ‌توانید مقداری سینه مرغ پخته و آن ها را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید
و همچنین می ‌توانید در صورت دوست نداشت ذرت در سوپ از قارچ به جای آن استفاده کنید.

می توانید سوپ را به عنوان یک غذای مقوی و تقویت کننده برخی از قوای بدن استفاده کنید و لذت ببرید.

طرز پخت سوپ رشته
طرز پخت سوپ رشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *