طرز تهیه سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم به عنوان یک غذایی که علاوه بر خواص فوق العاده ای که این غذا دارد
به عنوان یک قسمت از درمان برخی از بیماری ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود.
سوپ می تواند به عنوان یک پیش غذا سرو شود و حتی به عنوان یک غذای کامل نیز کاربرد دارد.

مواد لازم:
آب مرغ: ۵ لیوان
جو پرک شده :۳لیوان
شلغم خرد شده :۲ لیوان
سیر: ۲ حبه
خامه: ۳ قاشق مرباخوری
کرفس خرد شده: ۲ لیوان
هویج خرد شده: ۱ لیوان
شوید خرد شده: ۱ لیوان
پیاز خرد شده: ۱ لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا شلغم ،جو پرک، کرفس، هویج و پیاز را در خامه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت می‌دهیم.
سپس ادویه های لازم از جمله سیر و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم
کمی صبر میکنیم و آب مرغ را اضافه می کنیم و آنها را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم
تا به آرامی پخته شوند. سپس شوید را به آن اضافه می کنیم
و ده دقیقه دیگر به آن فرصت می دهیم و قابلمه سوپ را از روی حرارت بر می داریم.
در صورت تمایل و سلیقه می ‌توانید مقداری سینه مرغ پخته و آن ها را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید
و همچنین می ‌توانید در صورت دوست نداشتن هویج در سوپ از قارچ به جای آن استفاده کنید.

و در آخر سوپ را به همراه آب لیموی تازه و به صورت گرم میل می‌کنید.

می توانید سوپ را به عنوان یک غذای مقوی و تقویت کننده برخی از قوای بدن استفاده کنید و لذت ببرید.
سوپ شلغم به صورت ویژه برای سرماخوردگی و بیمارانی که از سرماخوردگی رنج می برند بسیار مفید است.
شما نیز می توانید در هنگام سرماخوردگی از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ شلغم
طرز تهیه سوپ شلغم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *