طرز تهیه اسفناج پلو

طرز تهیه اسفناج پلو یک غذای زمستانی

طرز تهیه اسفناج پلو پلو یک غذای زمستانی

مواد لازم

برنج: 3 پیمانه
اسفناج: 500 گرم
پیاز بزرگ: 1 عدد
گوشت چرخ شده: 300 گرم
نارنج یا آب نارنج : 2 عدد یا 1/2 فنجان
رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری سر پر
زردچوبه، فلفل و پودر سیر، نمک، دارچین : به مقدار لازم
زعفران دم شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه اسفناج پلو

 

ابتدا پیاز خرد شده را در ماهی تابه تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده و ادویه ها به غیر دارچین اضافه کنید و تفت دهید.
رب را هم بعد از آن اضافه کنید و تا زمانی که بپزد هم بزنید.

لپه ها را جداگانه بپزید و آبکش کنید.

اسفناج های خرد شده را با نصف فنجان آب در ظرفی بریزید تا بپزد و آبش کشیده شود.
رب انار و آب نارنج را به آن اضافه کنید و بعد لپه و نمک و سس گوشت را اضافه کنید و بگذاریدد تا خوب جا بیفتد.

برنج را به روش آبکشی دم کنید و ته دیگ را بگذارید (میتوانید سیب زمینی هم بگذارید).
سپس یک لایه برنج بریزید و روی آن دارچین و مواد آماده شده را بریزید.
مواد را مخلوط کنید و این کار را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید و در انتها زعفران دم شده روی آن بریزید و بگذارید تا 1 ساعت دم بکشد.

 

همچنین بخوانید: پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *