سوپ اسفناج با رشته

سوپ اسفناج با رشته

سوپ اسفناج با رشته

سوپ اسفناج با رشته به عنوان یک غذایی که علاوه بر خواص فوق العاده ای که این غذا دارد
به عنوان یک قسمت از درمان برخی از بیماری ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود.
سوپ می تواند به عنوان یک پیش غذا سرو شود و حتی به عنوان یک غذای کامل نیز کاربرد دارد.
از این غذا به صورت ویژه برای مکمل درمان سرماخوردگی توسط برخی پزشکان توصیه به استفاده می شود.

مواد لازم:
زرده تخم مرغ :۶ عدد
رشته سوپی: ۱۵۰ گرم
اسفناج: یک کیلو
کره :۱۰۰ گرم
آبلیمو: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای پخت سوپ اسفناج اول باید اسفناج ها را بشوییم
و آنها را ریز خورد کنیم و پنج پیمانه آب به آنها اضافه می‌کنیم و کمی نمک روی آن ها میریزیم و آب پز می کنیم.
در مرحله بعد ۶ عدد تخم مرغ را آبپز می کنیم و زرده آنها را جدا می کنیم
و همراه با نمک و فلفل و رشته سوپی به اسفناج های آب پز شده اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن مواد به اسفناج حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم
تا سوپ ما جا بیفتد بعد از این مدت سوپ آماده خوردن است.

در صورت تمایل و سلیقه می ‌توانید مقداری سینه مرغ پخته و آن ها را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید
و همچنین می ‌توانید در صورت دوست نداشتن گوشت مرغ در سوپ از قارچ به جای آن استفاده کنید.

می توانید سوپ را به عنوان یک غذای مقوی و تقویت کننده برخی از قوای بدن استفاده کنید و لذت ببرید.
سوپ شلغم به صورت ویژه برای سرماخوردگی و بیمارانی که از سرماخوردگی رنج می برند بسیار مفید است.
شما نیز می توانید در هنگام سرماخوردگی از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

سوپ اسفناج با رشته
سوپ اسفناج با رشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *